Historie

Elling Bouw in Musselkanaal heeft een gestage ontwikkeling doorgemaakt. In 1999 gestart als eenmansbedrijf van Bert Elling, telt het bouwbedrijf inmiddels vijf vakkundige medewerkers. De afgelopen jaren heeft Elling Bouw ruime ervaring opgebouwd in diverse bouwprojecten. Zowel in woningbouw als in de bouw van bedrijfspanden.

Meer informatie

Beleid

We houden van het karakter van een klein bedrijf. Ondanks onze groei zijn we in ons beleid daarom klein gebleven. Korte lijntjes, heldere communicatie; dat komt de kwaliteit van ons werk alleen maar ten goede. Zo kunnen we uw wensen het beste uitvoeren. Opdrachtgevers waarderen de informele manier van werken, waarbij uitdagingen snel worden aangepakt.

Meer informatie

Afspraak is afspraak

U krijgt wat we hebben afgesproken. Omdat we een vrij klein bouwbedrijf zijn, houden we altijd goed zicht op het eindresultaat. Zo zorgen we dat de uitvoering naar wens blijft en voorkomen we dat de kosten oplopen. Als opdrachtgever heeft u profijt van die transparante en betrouwbare werkwijze. En wij houden van tevreden klanten.

Meer informatie

Moderne en traditionele bouw

Wij hebben geen voorkeur voor een stijl. Zowel moderne als traditionele objecten pakken we graag aan! Wel houden we van solide projecten. Daarom werken we voornamelijk met traditionele bouwmaterialen, die hun kracht hebben bewezen. Moderne objecten bouwen we dus graag, maar wel met traditionele degelijkheid.

Meer informatie

Samenwerkings- en contractvormen

In het verleden hebben we talloze projecten uitgevoerd. Van grotere (nieuw)bouwprojecten tot een kleine aan- of uitbouw. Bij grotere projecten werken we al jaren samen met een select aantal vaste partners.

Meer informatie

Vakmanschap en kwaliteit

Als all-round bouwbedrijf realiseren we graag wat u van ons verwacht. Vakmanschap en kwaliteit kan alleen in samenspraak. Daarom zijn we blij met onze persoonlijke benadering, waarin we de communicatie duidelijk en direct houden. We maken heldere afspraken, zodat het overzichtelijk blijft voor iedereen.

Meer informatie